ELEKTRO Bělohorská  >  Ostatní výrobci >  Přístroje pro péči o tělo  >  Vysoušeče vlasů >  Profesionální fén Valera Swiss Nano 9200 Ionic ROTOCORD (SN 9200Y RC)

Profesionální fén Valera Swiss Nano 9200 Ionic ROTOCORD (SN 92...

Profesionální fén Valera Swiss Nano 9200 Ionic ROTOCORD (SN 9200Y RC)

Kód: VAL000092353
Popis: Typ fénu: standardní fén
Max. příkon (W): 2000
Počet rychlostí: 2
Počet teplot: 3
Difuzér: NE
Koncentrátor vzduchu: ANO
Ionizátor: ANO
Studený vzduch: ANO
Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): NE
Délka přívodního kabelu (m): 3

Provedení výrobku: černá barva, červená barva

Od roku 1955 se švýcarská společnost Ligo Electric S.A. specializuje na výrobu spotřebičů vlasové techniky značky Valera. Základními hodnotami, na které Valera při vývoji a výrobě spotřebičů velmi dbá, jsou především zdraví a vzhled vlasů. Své znalosti získává ze spolupráce se světovými vlasovými stylisty, odborníky z univerzitních klinik, od výrobců vlasové kosmetiky a v neposlední řadě naslouchá potřebám konečných spotřebitelů.

Výsledkem je kvalita, preciznost a spolehlivost výrobků. Valera je značkou profesionálních kadeřníků. Stále častěji se s ní setkáte i v hotelích po celém světě. Značku Valera si pro vybavení hotelových koupelen vybral například i hotel Burj Al Arab v Dubaji či Palace Hotel v Gstaadu.

Valera - produkty, které odpovídají kvalitě opravdu špičkového výrobce. Valera profesionální fény jsou určeny pro náročné zákazníky.


Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord

Profesionální vysoušeč vlasů s AC motorem, který zajistí životnost fénu minimálně 2000 hodin. Ionizace, tlačítko COOL pro studené foukání, vlnitá struktura topného tělesa s dlouhou životností, vysoce flexibilní kabel 3 m s rotocordem, vyjímatelný kovový filtr, 6 kombinací proudu vzduchu a teploty, vzduchová tryska 6 a 7,5 cm a Touch me efekt.

Vlastnosti

Touch me:
* 2 profesionální ultra tenké koncovky: TOUCH ME studená koncovka (7,5 x 0,6 cm) a standardní koncovka (6 x 0,9 cm)
Rotocord:
* Rotocord je patentovaný systém zajišťující otáčení šňůry o 360 stupňů. Šňůra se tak nezamotá a nedochází k jejímu poškození.
Profesionální fén s AC pro motorem:
* Dlouhou životnost produktů vlasové techniky Valera Vám zajistí AC univerzální motory, které jsou používány v profesionálních vysoušečích. AC motor umí vyvíjet intenzivní proud vzduchu. Díky jejich unikátní aerodynamické technologii je očekávaná životnost vysoušečů Valera s AC motorem až 2000 hodin.
Ionizace:
* Výrobky Valera produkují oproti běžným výrobkům milióny negativně nabitých iontů. Vlasy jsou i během žehlení perfektně hydratovány a získávají lesk a objem. Záporně nabité ionty také pomáhají snížit statickou elektřinu ve vlasech a zmírnit nežádoucí krepatost vlasů.
Bezpečnostní topné těleso:
* Vlnitá struktura topného tělesa dokonale a rovnoměrně vede teplo při vysoušení a chrání vlasy před vysoušením. Topné těleso s vlnitou strukturou má delší životnost než běžné spirálové topné těleso.
Colourcare:
* Speciální technologie Colour Care, kterou Valera využívá, barvené vlasy chrání a nepoškozuje. Barvené vlasy mají tendenci se pod horkým vzduchem vysušovat a ztrácet lesk, výrobky se značkou Colourcare chrání vlasy před ztrátou barvy, lesku, vysušením a udržuje je vitální po dlouhou dobu.
Tlačítko studeného vzduchu:
* Přepnutí vysoušeče na studený vzduch umožní dokonalou fixaci účesu, není tak potřeba dalšího zpevňování lakem a jinými kosmetickými prostředky, které vlasy zbytečně vysušují.
Odnímatelný kovový filtr:
* Pomocník pro dokonalou údržbu vysoušeče a kvalitu vysoušení.
Super lehký:
* Konstrukce vysoušeče je v porovnání s běžnými fény velmi lehká.

Technické parametry
* počet teplot: 3
* počet rychlostí: 2
* hmotnost: 0,54 kg
* příkon: 2000 W
* šňůra flexibilní, délka 3 m
* vzduchá tryska 6 a 7,5 cm
* vyrobena ve Švýcarsku
* 3 letá záruka na motor


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.870
Výška (cm): 25.00
Šířka (cm): 16.50
Hloubka (cm): 9.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.070
Výška (cm): 29.00
Šířka (cm): 18.00
Hloubka (cm): 11.50
EAN: 7610558004271

Záruční doba: 36 měsíců
Rozměry: 18.00 cm x 29.00 cm x 11.50 cm (ŠxVxH)
Hmotnost: 1.07 kg
Výrobce: Valera
Cena vč. DPH: 2.399,- Kč
PHE: 3,- Kč
Dostupnost: dočasně vyprodáno
  Počet: ks 

Kontaktní formulář

  Máte nějaký dotaz k tomuto výrobku?
Jméno a příjmení: *
Telefon:
E-mailová adresa: *
Dotaz: *
Opiště kontrolní kód: *  
 


DALŠÍ ZBOŽÍ ZE STEJNÉ KATEGORIE